Leo Ammerlaanloop 2018

Zaterdag 3 februari jl. was het weer zover. De Leo Ammerlaanloop 2018.

Dit jaar alweer voor de 8e keer georganiseerd en met 808 inschrijvingen kunnen we ook deze loop weer een groot succes noemen.

Ook dit jaar waren wij weer gevraagd om de activiteiten voor het kidsplein te verzorgen zodat papa’s, mama’s en verzorgers met een gerust hart de 5 of 10 km konden hardlopen en wij de kinderen van een gezellige en creatieve middag konden voorzien. Dit jaar konden de kinderen weer worden geschminkt, ze konden grabbelen in de grabbelton, zakgooien, een bloempotje versieren en meedoen aan een snoep sushi workshop.

De kinderen die na deze activiteiten nog energie over hadden konden zelf ook nog hardlopen met de kidsrun van 1.6 km of 3.2 km. Dit alles om zoveel mogelijk geld op te halen voor de 3 goede doelen, waaronder onze stichting Baobab Kids. En een mooi bedrag is zeker opgehaald! Door het grote aantal hardlopers is er namelijk € 3.250,- voor onze stichting bij elkaar gelopen. Super! Uiteraard willen wij Leo Ammerlaan hiervoor hartelijk danken en ook alle vrijwilligers die hebben geholpen om deze dag weer tot een succes te maken. Wij zeggen: graag tot volgend jaar!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik accepteer de Privacy Policy

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.