Sponsorkliks x Stichting Baobab Kids

Hoe werkt gratis sponsoren?

Met SponsorKliks kan je zelf een financiële bijdrage leveren aan Stichting Baobab Kids, zonder dat het jou een cent extra kost!

Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling die via SponsorKliks.com wordt gedaan en 75% van deze commissie wordt op onze bankrekening gestort! Of je nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol.com gaat of je gaat via SponsorKliks.com naar de site van Bol.com, je betaalt hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert Bol.com ons een commissie uit en profiteert Stichting Baobab Kids hier direct van!

Lekker, gemakkelijk en anoniem

Ook bij elke pizzabestelling en hotelboeking ontvangen wij een bedrag. Dus ga voor de volgende online aankoop langs onze website en klik op de SponsorKliks link. Zowel wij als SponsorKliks weten niet wie er iets koopt en wat er gekocht wordt. Jouw persoonsgegeven blijven bij de webwinkel waar je winkelt.

Transacties en inkomsten bekijken

Vul op SponsorKliks.com je e-mailadres in en je krijgt toegang tot het transactieoverzicht van onze club. Je ontvangt dan ook maandelijks een update van onze inkomsten.

Download de SponsorKliks APP

Download de SponsorKliks APP en selecteer onze club. Via de app kom je ook direct op het transactieoverzicht en ontvang je een notificatie als er nieuwe commissie is binnengekomen.

Bezoek de SponsorKlikspagina van Stichting Baobab Kids.