revalidatiecentrum

Van maandag tot en met vrijdag ontvangen wij iedere dag 15 kinderen in de leeftijd van 6 maanden  tot 10 jaar voor fysiotherapie.
Sommige kinderen komen 1x per week, andere kinderen komen 3x per week. Afhankelijk van wat het kind nodig heeft en wat haalbaar is voor de moeders. De kinderen worden gebracht door de moeders en zij blijven erbij zodat zij leren welke oefeningen thuis ook gedaan kunnen worden.
Ieder kind is welkom en wordt liefdevol ontvangen door onze fysiotherapeuten Moses en Lyson. Omdat deze kinderen uit heel arme gezinnen komen krijgen zij na de fysiotherapie een warme maaltijd, de pap Likunipala. Dit is zeer voedzaam.

Onze fysiotherapeut is gediplomeerd. En heeft veel kennis in huis om deze kinderen en hun moeders goed te begeleiden.Veel van de spullen / materialen / speelgoed die ze gebruiken voor de oefeningen zijn gedoneerd of de aankoop  is mogelijk gemaakt door gelden vanuit de stichting.

 

 

SPREEKKAMER REVALIDATIECENTRUM

Dit is onze spreekkamer in het revalidatiecentrum.
Hier worden de intakegesprekken gevoerd met de moeders zodat het juiste behandelplan kan worden opgesteld voor hun kind.