DAGOPVANG

Van maandag tot en met vrijdag ontvangen wij iedere dag 40 kinderen in de leeftijd van 4 tot 6 jaar voor kleuteronderwijs.
Ieder ochtend van 7.30 uur tot 14.00 uur worden zij liefdevol ontvangen door juf Ethel en juf Lister en onze vrijwilligers Katie, Lea en Mannes.

Op zo’n dag wordt er op spelende wijs les gegeven. Het leren van de cijfers, letters en de eerste woorden en zinnen. Maar ook aan hygiëne wordt veel aandacht geschonken aangezien hierin nog heel wat te verbeteren valt. Naast leren is er ook voldoende tijd en ruimte om lekker buiten te spelen, te zingen of om creatief bezig te zijn.
Omdat deze kinderen uit heel arme gezinnen komen krijgen deze kinderen ook 2x per dag een voedzame maaltijd. In de ochtend om 8.30 uur en in de middag om 12.30 uur. Broodnodig maar ook zeker gezellig om zo met al je vriendjes en vriendinnetjes samen te eten!

Tot slot zijn wij blij en trots dat wij vanuit de stichting ieder kind die bij ons op de dagopvang komt een mooi schooluniform kunnen overhandigen.

Een mooi en verzorgd gezicht en ook hier geldt dit is geen overbodige luxe aangezien sommige kinderen bijna geen kleding om het lijf hebben als ze bij ons komen.

Links de dagopvang, rechts het revalidatiecentrum.