Leo Ammerlaan-loop 2016, een gigantisch succes!

Op zaterdag 6 februari vond voor de zesde keer de Leo Ammerlaan-loop plaats in Bleiswijk. Bij dit evenement wordt gelopen onder glas waardoor de lopers geen last hebben van wind en regen.

Dit jaar was sprake van een record aantal inschrijvingen. Ruim 800 lopers bonden de schoenen onder om een goede prestatie neer te zetten en om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor de twee goede doelen die dit jaar aan de loop waren verbonden, te weten WAR child en de Stichting Baobab Kids.

De vrijwilligers van Baobab Kids hadden ook bij deze jaargang een “Kidsplein” gerealiseerd waar een aantal activiteiten voor kinderen werd georganiseerd. De kinderen (en soms hun ouders) konden voor 5 euro een kaart kopen waarmee zij aan maar liefst 9 activiteiten konden deelnemen: schminken, maskers kleuren, haar vlechten, grabbelen, een glittertatoo laten zetten, sjoelen, nagels lakken en deelnemen aan een Valentijn crea workshop.

Ook was er de mogelijkheid om op de foto te gaan in een speciaal ingerichte fotohoek. Daarnaast was er een informatiestand van Baobab Kids. Blikvanger op het Kidsplein was ook dit jaar weer de creatief uitgedoste caravan van “Leuk & Zo”.


Aan het eind van de dag kon de penningmeester van de Stichting Baobab Kids alvast ruim 4.000 euro in potlood in de boeken zetten. De vele lopers en de activiteiten op het zogenaamde kidsplein hebben dit mooie bedrag mogelijk gemaakt.


Stichting Baobab Kids bedankt “Leuk en Zo“ en alle vrijwilligers voor hun niet aflatende inzet en in het bijzonder de organisatie van de Leo Ammerlaan-loop die de Stichting Baobab Kids ook dit jaar weer als goed doel heeft gekozen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.