Leo Ammerlaanloop was een groot succes

Afgelopen 9 februari 2013 was het zover: de 3e editie van de Leo Ammerlaan-loop. Deze loop werd georganiseerd voor twee goede doelen: Alpe d’HuZes en Stichting Baobab Kids. Er was een hardloop wedstrijd georganiseerd waarvoor mensen zich konden inschrijven voor de 5 of 10 km. Het inschrijfgeld was 7,50 euro. De totale opbrengst was bestemd voor de twee goede doelen. Er waren 404 inschrijvingen en uiteindelijk hebben 368 mensen deelgenomen aan de hardloop wedstrijd. De loopomstandigheden waren ideaal: droog,18 graden (boven nul) en geen wind. Er waren 600 toeschouwers om de sportievelingen aan te moedigen. Voor de uitslagen van hardlopers kunt u kijken op de site van Leo Ammerlaan.

 Als Stichting Baobab Kids hadden we zelf nog wat extra activiteiten georganiseerd zoals verkoop van

tweedehandsboeken, lekkere hapjes, Baobab animals- deze leuke dieren zijn handgemaakt- en de loterij die mede mogelijk gemaakt  is door de winkeliers uit Bleiswijk die mooie cadeaus gedoneerd hadden.

Verder hadden we de roze hoek die  was samengesteld  door Jiska met haar bedrijfje Leuk&zo. Zij maakte samen met de kinderen cup cakes in het thema Valentijn en de opbrengst hiervan is volledig naar  Stichting Baobab Kids gegaan. Brenda was aanwezig met haar bedrijfje Hebbes Partyschmink, Brenda heeft vele kinderen mooi geschminkt en een gedeelte van haar opbrengst is naar  Stichting Baobab Kids gegaan.

Aan het einde van de middag werd al het geld geteld en uiteindelijk hebben we gezamenlijk het mooie bedrag van 6.800 euro opgehaald. 3.700 euro is naar Stichting Baobab Kids gegaan, dit is echt een geweldig resultaat.

Namens Stichting Baobab Kids wil ik de volgende mensen bedanken want zonder hen was deze dag geen succes geworden:

Plantenkwekerij Leo Ammerlaan

Alle winkeliers uit Bleiswijk die gedoneerd hebben aan de loterij.   

Leuk&Zo, Hebbes, Hebbes Partyschmink,                                                                

Marloes en Corinne voor het maken van de foto’s

Wilco,Jeannet,Anouk,Mark,Celine,Joke (vrijwilligers)                                          

Carla en Maaike voor het maken van de Baobab animals     

Groetjes, Esther

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.