Donaties

Van Stichting Vrouwen voor Vrouwen die meerdere projecten ondersteund, hebben wij een donatie van 2000 euro mogen ontvangen. Wij zijn hier heel blij mee, het helpt ons om het werk van de daycare en revalidatiecentrum voort te kunnen zetten.

Heel hartelijk dank daar voor en veel succes met jullie goede werkVrouwen voor Vrouwen.

In december ontvingen wij een gift van 500 euro van een organisatie met Westlandse roots. Zij hebben een contactpersoon in Naaldwijk die in de plaatselijke krant gelezen had over onze stichting en die zich heeft ingezet om deze gift voor ons beschikbaar te stellen. Hartelijk bedankt daarvoor.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.