Sponsorclicks voor Baobab Kids

Wil je Baobab Kids ook gratis sponsoren?
Zorg er dan voor dat je voortaan jouw online aankopen doet via de SponsorKliks pagina van Baobab Kids. Voor jou een kleine moeite, en voor ons directe inkomsten! 

Zo werkt het:
Webwinkels betalen een commissie voor elke aankoop via SponsorKliks.com, en 75% van deze commissie wordt direct op de bankrekening van Stichting Baobab Kids gestort. Of je nu rechtstreeks naar je favoriete winkel gaat of via SponsorKliks.com, de prijs blijft hetzelfde. Het enige verschil is dat de winkel een commissie uitkeert aan Stichting Baobab Kids als je via SponsorKliks gaat!

Eenvoudig en anoniem bijdragen:
Elke bestelling, van pizza tot hotelboeking, levert een bijdrage op. Dus, voordat je online gaat winkelen, bezoek onze SponsorKliks pagina en selecteer de webwinkel waar je wil gaan winkelen. Zowel Stichting Baobab Kids als SponsorKliks weten verder niet wie er winkelt, of wat er besteld wordt, je hoeft namelijk niet in te loggen. Jouw persoonlijke gegevens blijven veilig bij de webwinkel.

Let op, een rechtstreekse bestelling levert Stichting Baobab Kids niets op, Het is belangrijk dat je de bestelling via onze SponsorKliks pagina laat lopen. 
Wij hopen dat u ook op deze manier aan ons wilt denken.